Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov” Konulu Panele Katıldı

"Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi" kapsamında Kırıkkale Valiliği Konferans Salonunda Bozkırın Bilgesi ‘Cengiz Aytmatov’ paneli düzenlendi.

Kırıkkale Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen panele, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yılmaz, Anadolu Mektebi Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın katıldı.

Panel başkanlığını ve konuşmalarını Kırıkkale Anadolu Mektebi öğrencilerinin yaptığı programda, Eğitim Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Aydoğan da panel değerlendirme konuşması yaptı.

Yoğun katılımın olduğu panelin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, sunumu gerçekleştiren öğrencilere plaketlerini verdi.