4. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi Başarıyla Tamamlandı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneği tarafından dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresine katıldı. Kongrede Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Murat Uygurtaş, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Feyza Meryem Kara, Üniversitemiz Arş. Gör. Rıfat Kerem Gürkan, Arş. Gör. Gizem Karaca ve Arş. Gör. Ege Direnç Erkan sözlü sunumlar yaptı.

Kongrede Rekreasyon alanında En İyi Sözel Bildiri Ödülünü, Rekreasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Rıfat Kerem Gürkan; Spor Yönetimi alanında ise En İyi Sunum Ödülünü Spor Yöneticiliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ege Direnç Erkan kazandı.