Öğrencilerimizin Sağlığı Her Şeyden Önce Gelir

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitemiz Merkez Yemekhanesi’nde öğrencilerimizle birlikte yemek yedi ve öğrencilerimizin günlük olarak yemeklerinin yapıldığı yemekhane mutfağında incelemelerde bulundu. Ziyarette Rektörümüze Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci eşlik etti.

Rektörümüz, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Kenan Ersan ve yemekhane personeli ile birlikte mutfağı gezdi. Yemekhanenin genel işleyişi, mekan ve gıda hijyeninin sağlanması konularında yetkili personelden bilgi alan Rektörümüz, öğrencilerimiz ile yemek yedi ve sohbet etti.  

Öğrencilerimizin Üniversitemizle ilgili talep ve düşüncelerini dinleyen, sorularını cevaplayan Rektörümüz, eğitim-öğretim faaliyetlerinin en iyi şekilde devam etmesi için gerekli çabayı gösterdikleri gibi öğrencilerimizin beslenme ihtiyacını da kampüsümüz içerisinde sağlıklı ve güvenilir bir şekilde karşılamaya büyük önem verdiklerini belirtti. Rektörümüz, öğrencilerimizin maddi ve manevi huzurunun, sağlıklarının her şeyden önce geldiğini ve bu konuda zaaf gösterilemeyeceğini ifade etti.