Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimiz Mesleğe İlk Adımlarını Attılar

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimiz için Beyaz Önlük Giyme Töreni yapıldı. Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Meral Sertel,  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu Başkanı Berk Öneren’in açılış konuşması ile devam etti. Törenin organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Öneren, topluluk olarak mesleğe ilk adımlarını atacak arkadaşlarının yanında olmaktan gurur ve onur duyduklarını ifade etti. 

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Sertel ve birinci sınıflar Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Sakızlı Erdal’ın Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, mesleki kariyer imkanları ve Üniversitemiz hakkında öğrencilerimize bilgi verdikleri konuşmaları ile devam eden tören, öğretim elemanlarının birinci sınıf öğrencilerimize önlük giydirmesi ve fotoğraf çekimi ile tamamlandı.