Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri Başladı

  Kırıkkale Üniversitesi Danışma Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (DRUAM) koordinesinde Kırıkkale Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri 4 Ekim’de Tıp Fakültesi’nde yapılan eğitim ile başladı.

  2 Kasım’a kadar devam edecek çalışma kapsamında alanında uzman isimler tarafından bütün fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızda öğrencilerimize eğitimler verilecek.

  Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ile kişiye, aileye ve topluma psikolojik, sosyolojik ve ekonomik olarak zarar veren her türlü bağımlılıktan öğrencilerimizi korumak, öğrencilerimizin bağımlılık, bağımlılığın olası zarar ve sonuçları ile kendilerini ve çevresindeki insanları nasıl koruyacaklarına dair bilgiler edinmeleri, bağımlılığa dair farkındalık kazanmaları amaçlanıyor.

  Kendi fakültesinde eğitime katılamayan öğrencilerimiz, kendilerine uygun gün ve saatte diğer eğitimlerden herhangi birine katılabilirler.

Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimleri Program Takvimi için tıklayınız...