Öğrencilerimize Kütüphane Oryantasyon Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından birinci sınıf öğrencilerimize kütüphane oryantasyon eğitimleri verildi.

Öğrencilerimizin kütüphane hizmetlerinden hızlı ve etkin bir şekilde yararlanabilmeleri ve kaynak araştırmalarını kolayca yapabilmeleri amacıyla akademik birimlerimizde düzenlenen eğitimlerde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mine Keskin ve Merkez Kütüphanemizde görev yapan kütüphaneciler, A-Z’ye veri tabanları, kütüphaneye uzaktan erişim, araştırma, ödünç verme ve referans hizmetleri, eser istek, kütüphaneler arası ödünç verme ve “cep kütüphanem” hizmetleri hakkında öğrencilerimize bilgi verdi.

Kütüphanemizin web sayfası üzerinde yer alan hizmet uygulamaları ve veri tabanlarının kullanımının uygulamalı olarak gösterildiği eğitimlerde öğrencilerimizin sorularını cevaplandı.