11 Ocak 2016

Yemek Şirketi Personeline Hijyen Eğitimi

Yemek Şirketi Personeline Hijyen Eğitimi

  Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından, Üniversite bünyesinde hizmet veren yemek şirketi personele “Toplu Beslenme Sistemlerinde Hijyen ve Sanitasyon” konulu bir eğitim verildi.

 Diyetisyen Fatma Üneşi’nin verdiği eğitim Gençlik Merkezi’nde düzenlendi. Personelin kişisel hijyenin nasıl olması gerektiği, besin hijyeninin nasıl sağlandığı gibi konulara değinen Diyetisyen Fatma Üneşi, temizlik ve hijyenin sağlığın korunmasında oldukça önemli olduğunu belirtti. Yine eğitimde; “ Yemek hazırlanırken ve dağıtılırken dikkat edilmesi gereken konular” ve “Mikroorganizmalar, bakteriler ve haşerelerle mücadele yolları” gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı.